Téli bakancslista

December 1. A várva várt hónap! Sokáig utáltam a telet, aztán pár éve az események megszerettették velem. Igaz, idén sem lesz egyszerű, mert a vizsgaidőszak még mindig program a naptáramban, azért szeretem a karácsonyi hangulatot, hogy új évet kezdünk, hogy új lapot veszünk elő. Egy csokorba gyűjtöttem azokat a dolgokat, amiket ezen a télen mindenképpen teljesíteni akarok:

  1. Elő a vastag csizmákkal! – az időszak, mikor a magassarkúk mellett megjelennek a hótaposók és vastag UGG-stílusú csizmák. Imádom!
  2. Jégkorizni a barátokkal – imádok azokon röhögni, akik nagy csattogásokat követve elesnek, imádok én is elesni a jégen. Pihenésképpen pedig forralt bort szürcsölgetni a pálya melletti padokon.
  3. Hóban fetrengeni – hóembert építeni, hócsatázni, hóban birkózni. Igaz, ehhez hó is kell, nem is kevés, szóval már csuriban vannak az ujjaim.
  4. Kézzel készített ajándékot adni karácsonyra valakinek – sokkal személyesebbnek és értékesebbnek gondolom, mint bármilyen drága pénzért vásárolt darabot.
  5. Pléddel betakarózva TV-t nézni – egy jó film, forró tea a kézben és már meg is van a tökéletes esti program!
  6. Egész nap pizsamában lenni és ki sem mozdulni otthonról – a meleg szoba ablakából figyelni a hulló havat vagy a zord időjárást. Csak ülni egész nap a kanapén és egy könyvet olvasgatni. Már alig várom!
  7. Barátokkal ünnepelni a szilvesztert – 4 éve volt utoljára normális szilveszterem, azóta minden december 31-ét a tánccsoportommal töltöttem egy fellépés keretei között. Imádom őket, félreértés ne essék! Csak szeretnék már egy olyan “nyugis” szilvesztert, amikor este 8-kor még otthon készülődök az esti bulira, aztán valakinél összegyűlünk és a barátokkal köszöntjük az Újévet.
  8. Téli tájat fotózni – ki szeretnék menni az arborétumba vagy valami olyan helyre, ami nem betontenger és képeket szeretnék készíteni a szunnyadó tájról. Kikapcsol, lenyugtat, aztán pedig gyönyörködhetek az elkészült alkotásokban.
  9. Végül, de nem utolsó sorban pedig: átmenni a vizsgákon!

– 2016. december –

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s