Tökéletes család

A minap házibuliban voltam. Abban a fajta házibuliban, ahol este ivás, pipázás, zene, társasjáték megy, másnap meg beszélgetés.. de az a filozofikus beszélgetés. Feljött a kérdés, hogy milyen lenne a mai világban az ideális családkép. Azt mondtam (lehet elfogult vagyok), hogy olyan, mint az enyém.

A tökéletes családban nőttem fel: apa, anya szeretik és tisztelik egymást és ott van két gyerek, akiket próbálnak megfelelően, tisztességesen nevelni. Kinek mi számít annak.. Az tény, hogy én egyetemista vagyok, mellette dolgozom, a húgom pedig jól tanul a középiskolában.

Nem egy gazdag családban nőttem fel, de sosem kellett nélkülöznöm. Anyuék próbálták a tökéletes alapot megteremteni nekünk, a tökéletes példát mutatni. Az ő idejükben mások voltak a társadalmi elvárások, viszont úgy érzem, hogy felvilágosult gondolkodásuk és neveltetésük juttatott el oda, ahol most vagyok. Sokat köszönhetek nekik. Mindig arra gondolok, hogy nekem is legyen legalább ilyen életem mint nekik és akkor már boldog leszek.

Szerető család, lakás, és a megélhetéshez megfelelő mennyiségű pénz. Ennyi a receptje. No meg az egészség!

– 2016. augusztus –

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s